Info juridic

Modificări importante apărute în Monitorul Oficial al României

De la 1 ianuarie 2016 firmele cu cifre de afaceri de pana la 100.000 euro au trecut la impozitul de 1%, 2% sau 3% pe venit, in loc de 16% pe profit. ... → Data adaugarii:

Intrarea in vigoare a Legii privind insolventa persoanelor fizice ar putea fi amanata. ... → Data adaugarii:

CJUE. Aplicabilitatea Directivei nr. 93/13/CEE privind clauzele abuzive in ceea ce priveste contractele de garantie imobiliara sau de fidejusiune. ... → Data adaugarii:

S-au modificat pragurile valorice intrastat pentru colectarea informatiilor statistice de comert intracomunitar cu bunuri pentru anul 2016 ... → Data adaugarii:

Conditii necesare eliberarii autorizatiei de fabricatie de medicamente pentru uz uman si pentru investigatii clinice. ... → Data adaugarii:

Noi modificari ale Codului fiscal si Codului de procedura fiscala ce vor intra in vigoare la 1 ianuarie 2016 ... → Data adaugarii:

A intrat in vigoare Ordonanta de Urgenta ce reglementeaza conditiile privind anularea penalitatilor de intarziere restante la 30 septembrie 2015. ... → Data adaugarii:

Proiectul privind amnistia fiscala a fost aprobat de catre Guvern. ... → Data adaugarii:

Principalele modificari aduse de intrarea in vigoare a Noului Cod Fiscal. ... → Data adaugarii:

ICCJ: competenta teritoriala absoluta in favoarea instantei de la domiciliul reclamantului in cazul litigiilor de munca. ... → Data adaugarii:

Norme privind reflectarea in contabilitate a principalelor operatiuni de fuziune, divizare, dizolvare si lichidare a asocietatilor comerciale. ... → Data adaugarii:

Proiect de lege privind eliminarea caracterului executoriu al contractelor de credit. ... → Data adaugarii:

Taxele pe poluare pentru autovehicule vor putea fi recuperate pe cale administrativa, fara a mai fi nevoie de actiune in instanta ... → Data adaugarii:

Organele fiscale vor putea respinge cererea societatilor nou infiintate de inregistrare in scopuri de TVA. ... → Data adaugarii:

Noul Cod de procedura fiscala introduce penalitatea de nedeclarare pentru obligatiile nedeclarate sau obligatiile declarate incorect de contribuabil ... → Data adaugarii:

Dizolvarea societatilor care nu isi depun situatiile financiare anuale in termenul prevazut de lege. ... → Data adaugarii:

Scrieți-ne pe WhatsApp