Vlad Stan

Avocat în conlucrare

„When we are no longer able to change a situation, we are challenged to change ourselves.”

Avocat Vlad Stan - Cluj-NapocaCu o experiență de 10 ani în avocatură, Vlad Stan este atât avocat pledant cât și consultant în cadrul societății, obținând pe parcursul anilor o expertiză solidă în numeroase domenii ale dreptului.

Pe partea de consultanță, asistă clienții în domeniul dreptului societar și comercial, oferind servicii cu privire la înființarea, modificarea structurii de organizareși insolvența societăților comerciale sau a altor entități juridice. De asemenea, oferă consultanță juridică în redactarea diferitelor tipuri de contracte comerciale, având o capacitate ridicată în formularea și interpretarea clauzelor contractuale.

Ca și avocat litigant a avut câștig de cauză în domenii cum ar fidreptul bancar, dreptul muncii, dreptul administrativ, asigurări sociale, în materie contravențională, precum și în litigiile având ca obiect recuperarea diferitelor tipuri de creanțe. În materia asigurărilor, a reprezentat cu succes victimele accidentelor rutiere recuperând prejudiciile cauzate acestora.

Totodată, este un bun cunoscător al instiuțiilor și procedurilor europene de drept, de altfel, lucrarea de licență a susținut-o în materia Protecției europene a drepturilor omului cu tema: Prezumția de nevinovăție în fața Curții Europene a Drepturilor Omului.

Limbi Vorbite

– Engleză

Domenii de activitate

– Recuperări debite

– Contestaţii la executare

– Redactare contracte comerciale

– Interpretare contracte comerciale

– Asigurări

– Protecţia europeană a drepturilor omului

Scrieți-ne pe WhatsApp