Luiza Iuliana Budușan

Fondator & Coordonator

„Iubesc această meserie şi mă bucur pe deplin Luiza Iuliana Budusan de tot ce înseamnă ea, cu bune şi cu rele. Mă bucur să ştiu că am crescut în toţi aceşti ani, că am trecut cu bine peste toate încercările şi că am reuşit să formăm o echipă puternică, dornică de reuşite şi mereu pregătită de a merge mai departe”

Luiza Iuliana Buduşan este avocat în Baroul Cluj din anul 1997, în anul 2006, 2010, 2014 şi apoi în 2018 colegii din cadrul baroului acordându-i votul de încredere, fiind aleasă unul din cei 13 consilieri ai Baroului Cluj.

Cei 23 ani de experienţă în domeniul juridic contribuie la imaginea societăţii de avocatură, Luiza Buduşan fiind, în acelaşi timp, unul dintre oamenii vitali pentru susţinerea şi coordonarea întregii activităţi. Spiritul permanent activ şi orientarea către eficienţă i-au clădit, de-a lungul timpului, un capital de reputaţie de neînlocuit.

Asistă cu succes clienţi de renume – printre care societăţi comerciale din diverse domenii – atât în instanţă cât şi la negocierea contractelor importante pentru activitatea acestora.

S-a axat în special pe consultanţă juridică în domeniul comercial, în procedurile de recuperări debite şi procedura insolvenţei, în litigii de acest gen, încheierea de tranzacţii, precum şi în protejarea intereselor clienţilor pe calea contenciosului administrativ.

Limbi Vorbite

– Engleză

– Franceză

– Italiană

Domenii de activitate

– Contencios Administrativ

– Insolvenţă & Lichidări

Articole & Cărţi

– Recuperarea creanţelor
ghid practic cu CD;
Editura Universul Juridic (2012)
Carte avocatura

Scrieți-ne pe WhatsApp