Miruna Rus

Avocat colaborator

”If your dreams do not scare you, they are not big enough.” Ellen Johnson Sirleaf

Miruna Rus Miruna Rus este absolventă a Facultății de Drept, din cadrul Universității „Babes Bolyai” din Cluj-Napoca, promoția 2023. Totodată, este și student masterand în cadrul masterului de Științe Penale și Criminalistică de la aceeași facultate. De-a lungul anilor de facultate, Miruna a participat la diverse concursuri de renume din domeniul dreptului, cum ar fi The Criminal law Moot Court Competition sau Witness Interviewing Competition, pe care l-a și câștigat.
Miruna s-a alăturat echipei Budușan în anul 2023, fiind deja implicată în numeroase litigii care acoperă diverse ramuri ale dreptului. În materia dreptului civil, a redactat numeroase poziții scrise și acțiuni (ordine de protecție, răspundere contractuală și delictuală, cereri de evacuare, succesiuni). În domeniul dreptului comercial, a oferit asistență și reprezentare clienților în procesele de executare silită și recuperare a datoriilor. În plus, a contribuit la redactarea actelor în diferite litigii de drept contravențional și penal. În acest din urmă domeniu, oferă clienților asistență și reprezentare în fazele de urmărire penală, cameră preliminară și în faza de judecată.
Miruna se evidențiază în calitate de avocat prin pasiunea sa pentru drept și prin sensibilitatea pe care o manifestă datorită laturii sale artistice – acestea o determină să pună suflet în cauzele pe care le preia.

Miruna vorbește fluent limba engleză și la nivel conversațional limba franceză.

Limbi Vorbite

– Engleză
– Franceză

Domenii de activitate

– drept civil
– drept comercial
– drept penal

Scrieți-ne pe WhatsApp