Dreptul concurenței

Dreptul concurenței a devenit un domeniu dinamic și de actualitate, fiind necesară consultarea normelor din domeniul concurenței anterior stabilirii unei strategii de activitate, a unei strategii de promovare sau de dezvoltare a afacerii dumneavoastră. Dreptul concurenței este puternic reprezentat atât prin norme de drept intern, cât și prin norme adoptate și implementate la nivelul Uniunii Europene.

Caracterul interdisciplinar și vast al dreptului concurenței implică necesitatea consultării normelor incidente în acestă materie, în caz contrar putându-vă expune la importante sancțiuni pecuniare, contravenționale sau chiar penale.

De asemenea, prin intermediul normelor din domeniul dreptului concurenței vă puteți proteja împotriva faptelor de concurență neloială ce sunt realizate de către concurenții dumneavoastră și care vă pot produce importante prejudicii.

Avocații din cadrul Societății civile de avocați Budușan și Asociații vă pot asigura atât consilierea în materia dreptului concurenței, cât și asistarea și reprezentarea în fața Consiliului Concurenței sau în fața instanțelor de judecată.

Echipa noastră este întodeauna la curent cu cele mai noi modificări și evoluții în materia dreptului concurenței. Astfel, pentru început avocații societății noastre vă pot acorda consilierea necesară în vederea prevenirii și evitării apariției unor probleme în acest domeniu. Avocații societății noastre vă pot oferi soluții creantive și adaptate nevoilor dumneavoastră.

De asemenea, avocații societății noastre au dobândit experiență atât în asistarea și reprezentarea clienților în fața Consiliului Concurenței, cât și în asistarea sau reprezentarea clienților în fața instanțelor de judecată, aceștia fiind pregătiți pentru reprezentarea dumneavoastră cu succes.

Scrieți-ne pe WhatsApp