E–Commerce

În contextul actual al dezvoltării economice și sociale, comercializarea produselor prin intermediul comerțului electronic reprezintă o metodă modernă de afaceri preferată atât de furnizorii societăți comerciale cât și de clienți.

În întâmpinarea nevoilor clienților noștri, avocații din cadrul Societății Civile de Avocați Budușan și Asociații oferă asistență și consultanță completă clienților, societăți comerciale, pentru asigurarea cadrului legal al procesului de vânzare, cumpărare sau schimb al produselor prin intermediul comerțului electronic.

Activitatea noastră implică asistarea clienților încă din faza preliminară a înființării agentului comercial și stabilirea obiectului de activitate corespunzător cu specificul activității de comerț ce urmează a fi prestată, alături de procedura de înregistrare și modificare a drepturilor asupra numelor de domenii.

O componentă importantă a serviciilor oferite o reprezintă asistarea și stabilirea împreună cu clienții noștri a raportului juridic în temeiul căruia activitatea de comerț urmează a fi prestată față consumatorul, cu respectarea întregului cadru legal specific în materie, atât în ceea ce privește obligațiile pe care furnizorul de servicii le are precum și drepturile recunoscute consumatorului.

În acest sens, oferim consultanță completă în redactarea termenilor și condițiilor care cuprind atât informațiile legate de furnizorul de servicii pe care acesta are obligația de a le pune la dispoziția consumatorului, cât reglementarea cadru a contractului ce se încheie cu consumatorul prin mijloace electronice, împreună cu drepturile acestora recunoscute în materie de protecția datelor cu caracter personal și dreptul consumului.

Totodată, ne asigurăm că afacerea clienților noștri este în continuă dezvoltare, sens în care asigurăm cadrul legal al colaborării dintre clienți și partenerii de afaceri prin redactarea și asistarea la încheierea contractelor de colaborare, de publicitate și promovare, barter sau servicii externe de livrare sau plată electronică.

De asemenea, asistăm clienții noștri în litigiile privind încălcarea drepturilor recunoscute de lege și asigurăm luarea tuturor măsurilor pentru interzicerea încălcării și repararea integrală a prejudiciilor suferite.

Având în vedere impactul pe care internetul îl are în toate aspectele vieții și dezvoltarea continuă a comerțului electronic echipa noastră vă oferă un parteneriat de încredere dedicat intereselor clienților și dezvoltării afacerilor acestora.

Scrieți-ne pe WhatsApp