Dreptul informatic

Acest sector și inovarea caracteristică acestuia provoacă în mod constant cadrul legal existent. Sectorul IT și activitatea din acest sector necesită cunoașterea unor norme din domenii multiple și diverse al dreptului precum: dreptul privind proprietate intelectuală, dreptul muncii, drept fiscal, drept societar, precum și o cunoaștere temeinică a normelor specifice dreptului Uniunii Europene sau ale dreptului internațial.

Avocații din cadrul Societății civile de avocați Budușan și Asociații au dobândit o vastă experiență în acest domeniu asigurând consultanța necesară unor clienți importanți de pe piața IT locală și națională.

Experiența dobândită de avocații societății noastre ne ajută să furnizăm clienților noștrii soluții inedite și adaptate nevoilor diverse și provocatoare ce sunt întâlnite în acest domeniu dinamic. Înțelegem necesitatea de a găsi un răspuns rapid nevoilor dumneavoastră precum și nevoia de a anticipa problemele juridice ce se pot ivi în acest domeniu în care evoluția tehnologică și circulația rapidă a informației au imprimat un ritm accelerat.

Avocații societății noastre vă pot ajuta să vă dezvoltați afacerea și activitatea în acest domeniu ce evoluează atât de rapid. Indiferent dacă urmăriți dezvoltarea unei noi afaceri în acest domeniu sau extinderea uneia existente, dezvoltarea unor soluții software pentru clienți străini sau interni, dezvoltarea unor noi aplicații, prestarea unor servicii sau înființarea unui magazin virtual avocații noștrii vă pot oferi soluțiile juridice necesare dezvoltării activității dumneavoastră.

Avocații societății noastre vă pot asigura atât consilierea necesară în vederea anticipării și evitării apariției unor probleme de natură legală, cât și asistarea sau reprezentarea în fața autorităților publice, a instanțelor de judecată sau a altor persoane în vederea rezolvării cu succes a problemelor afacerii dumneavoastră.

Scrieți-ne pe WhatsApp