Anunț! – Angajăm secretar/ă

Noi suntem Budușan & Asociații – o echipă dinamică în expansiune unită de aceeași pasiune: DREPTUL ȘI DREPTATEA.

Printre primele societăți de avocatură din Cluj, suntem împreună de mai bine de 20 ani, am fost mai mulți, am fost mai puțini – dar mereu hotărâți să facem lucrurile așa cum trebuie.

O altă pasiune care ne unește este SPORTUL. Am fost și vom fi mereu prezenți la toate crosurile, și adeseori pe podium. Cam atât deocamdată despre noi, anunțul este de fapt despre viitoarea noastră colegă sau viitorul nostru coleg cu care știm că vom împărți aceleași valori și pasiuni.

Persoana care va fi imaginea societății – zâmbetul și vorbele frumoase cu care ne va prezenta în fața tuturor. Așa că, dacă ești o persoană deschisă, organizată și dornică să-i ajuți pe cei din jur trimite-ne CV-ul tău. Suntem nerăbdători să legăm noi prietenii/să ne mărim familia.

Pe scurt; te vrem în echipa noastră.

În calitate de secretar/ă vei fi parte integrantă a echipei noastre, oferind suport administrativ avocaților noștri și asigurând funcționarea eficientă a societății. Vei avea posibilitatea de a lucra într-un mediu plăcut cu oameni de la care mereu ai ceva de învățat. Vei interacționa cu clienți, curieri, furnizori și inclusiv adversarii noștri.

Ca skill-uri, căutăm pe cineva cu abilități bune de comunicare, organizare și gestionare a timpului, eficient, proactiv și cu inițiativă.

Bune cunoștințe de limbi străine  – engleza în primul rând – sunt un avantaj.

În schimb, noi îți oferim cu salariu atractiv, un mediu de lucru susținător și colaborativ, și cele mai fun & interactive teambuilding-uri.

Abia așteptăm să te cunoaștem, până atunci trimite-ne CV-ul tău pe adresa de email office@budusan.comiar noi vom reveni către tine mai rapid decât viteza la internet.😊

 


Publicat la:
Scrieți-ne pe WhatsApp