Principii și scop

Avocații împărtășesc aceleași valori atât în ceea ce privește echitatea, cât și în ceea ce privește relația cu clienții. Pentru a oferi cea mai bună soluție la probleme, avocații lucrează în echipă, eforturile lor convergând spre un scop final comun: satisfacția clientului.
Pentru mulți dintre clienții societății, echipa de avocați este un partener, o parte indisolubilă a propriei afaceri. Prin urmare, societatea își asumă cu seriozitate responsabilitatea impusă de încrederea acordată. Clienții societății sunt multumiți de serviciile oferite și se arată mai mult decât bucuroși în a ne recomanda colaboratorilor și nu numai. Astfel că, în ceea ce ne privește, clienții noștri sunt garanția că valoarea, calitatea și serviciul în folosul clientului sunt premisele care ne guvernează activitatea.

Principiile activității societății:

  • Căutam să obținem cele mai bune rezultate pentru clienții noștri, oferindu-le soluții legale practice atât în domeniul consultanței legale, cât si în ceea ce privește reprezentarea în instanță.
  • Satisfacem așteptările clienților într-o gamă de servicii ce acoperă cea mai mare parte din domeniile legislației românești.
  • Oferim o comunicare directă și nemijlocită cu clienții noștri, asigurând informarea lor continuă asupra stadiului rezolvării problemelor juridice.
  • Ne obligăm să respectăm loialitatea în cauzele încredințate nouă în baza regulii intransigente a confidențialității relației dintre avocat și client.
  • Ne asumăm ghidarea acestora prin lumea dinamică și de multe ori complicată a normelor legale din România, știind că nu este datoria acestora de a ajunge la o deplină cunoaștere a legii române, a doctrinei și a jurisprudenței.
  • Ne mândrim că suntem avocați, că avem o profesie nobilă pe care o servim rămânând credincioși jurământului asumat la momentul la care am decis să ne dedicăm acesteia.
Scrieți-ne pe WhatsApp