Tudor Grigorean

Avocat colaborator

„Success is hard work, belief and perseverance in acting towards how you want to be.”

Tudor Grigorean Avocat Cluj Tudor Grigorean este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității București, iar în anul 2015 a absolvit cursurile de masterat la aceeași facultate, cu specializarea ”Arbitraj Comercial Internațional” în limba engleză.

În materia dreptului civil, oferă servicii de consultanță și reprezentare în litigiile privind încheierea, executarea și încetarea contractelor, precum și în cauzele referitoare la dreptul de proprietate. De asemenea, oferă consultanță privind negocierea și încheierea contractelor, în același timp oferind și servicii de întocmire a acestora.

În materia dreptului comercial, oferă asistență și reprezentare în cauzele privind recuperarea de debite, executare silită și arbitraj comercial. În plus, este specializat în procedurile ce se realizează în fața Oficiului Registrului Comerțului, oferind consultanță și servicii de întocmire a documentelor necesare înregistrării unor societăți comerciale, modificărilor ce pot apărea pe parcursul existenței lor, precum și cu privire la închiderea acestora.

În domeniul dreptului penal, oferă clienților asistență și reprezentare în faza de urmărire penală și în faza de judecată.

Contact

+40 728752789

Limbi Vorbite

– Engleză

Domenii de activitate

– Contracte civile și comerciale

– Recuperare debite

– Executare silită

– Arbitraj comercial

– Drepturi reale

– Drept societar

– Drept penal