Marian Bota

Avocat asociat

„You never really understand a person until you consider things from his point of view.”

Marian Bota Marian Bota - avocat consultant si pledant este unul dintre avocaţii care îşi folosesc inventivitatea, spiritul critic şi capacităţile de persuasiune pentru a promova cu succes interesele clienților pe care îi reprezintă.

Experiența sa include activități de consultanță, asistență și reprezentare în sfera dreptului corporatist, a dreptului afacerilor, în special recuperarea creanțelor, litigii privind interpretarea contractelor, precum și litigii din sfera contenciosului-administrativ.

Marian Bota reprezintă cu success clienții și gestionează dosare importante din sfera respectării obligațiilor contractuale și a contestării actelor juridice şi/sau faptelor materiale ale organelor administraţiei publice.

Vorbește fluent limba italiana, motiv pentru care a colaborat și colaborează în continuare foarte bine cu societăți și persoane fizice din Italia sau vorbitori de limbă italiană, în varii domenii juridice cu implicații în Romania: recuperări creanțe, executări silite, recunoașterea studiilor, divorțuri transfrontaliere, contestare acte administrative, etc.

Contact

+4 0731 314.564
+4 0740 523.096

Limbi Vorbite

– Engleză
– Italiană